Uitnodiging jubileum

Een uitnodiging voor een jubileum kan je uitstekend zelf maken. Sterker nog, dit is veel leuker dan een standaard uitnodiging versturen.

Uitnodiging jubileumAls het bijvoorbeeld om een huwelijksjubileum gaat, dan kan je bijvoorbeeld een foto van het echtpaar in de uitnodiging voor het jubileum erin verwerken. Zelf een leuke tekst erbij schrijven is dan ook een fluitje van een cent.

Een uitnodiging voor een jubileum is ook iets persoonlijks en je doet er goed aan om hier de nodige aandacht aan te besteden. Bovendien is een dergelijke mooie uitnodiging voor een jubileum iets wat je ook aan een fotoboek kan toevoegen, en iets wat iedereen terug in de sfeer kan brengen van jullie huwelijksceremonie, waar toch ook erg veel tijd en geld in kroop.

Om een uitnodiging voor een jubileum te maken begin je natuurlijk eerst met een kaart. Deze kaart maak je van dik papier waarna je aan het werk gaat met een printer en eventuele andere zaken die je aan de kaart wilt toevoegen zoals een foto.

Een uitnodiging voor een jubileum kan zo gemakkelijk een kunststukje worden die past bij een geweldig feestje zoals een jubileum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.